Loders Croklaan - Eetbare oliën en vetten
De CHG-excursie ging op dinsdag 25 september 2012 naar Loders Croklaan, op hun historische locatie Wormerveer. Er konden ongeveer 30 personen meedoen, en dat bleek precies te passen (Klik hier voor de aankondiging). Het was een doorslaand succes: onberispelijke ontvangst – enthousiaste sprekers, met duidelijk hart voor hun bedrijf – interessante voordrachten – mooie rondleiding (we moeten alleen nog een keer terug om de oude apparatuur te zien te krijgen, maar goed).
De opening werd verricht door Patricia Kooyman, de CHG organisatrice, en Loek Favre, LC Chief Operating Officer, waarop nog een drietal lezingen volgde:
- over de Geschiedenis van Loders Croklaan door Henny Slager, Senior Applications Manager,
- over Innovatie door Armand Engelen, Director Innovation, en
- over Duurzaamheid –palmolie/West-Africa/shea-noten door Hidde van Kersen, Director Sustainability.
Gevolgd door de rondleiding o.l.v. Jeroen Monster. Afsluitend was er nog een napraatsessie met drankje, waarbij ook nog wat boeken over Loders Croklaan ter inzage lagen.
Voor meer achtergrondinformatie over Loders Croklaan. Klik hier voor een artikel uit Met Stoom van juni 2002.